Actueel

Heiligdom van Torreciudad

Vooraankondiging Mariareis in 2024

Na de reis naar het Heilig Land in mei 2023 zijn we zeer verheugd nu al te kunnen aankondigen dat vanuit de Onze Lieve Vrouwekerk een Mariareis georganiseerd zal worden in de laatste week van april of in de eerste week van mei 2024. De exacte dagen hangen af van de wijze van vervoer, waarvoor op basis van beschikbaarheid en kosten gekozen zal worden. Afhankelijk hiervan zal de reis acht of tien dagen duren; we zijn hierover nog in gesprek met het reisbureau. De reis gaat naar Lourdes en vervolgens via Torreciudad (Mariaheiligdom in de Spaanse Pyreneeën), Zaragoza (El Pilar), Montserrat (Mariaheiligdom van de Benedictijnen), om te eindigen in Barcelona (Sagrada Familia).

Vanuit de Onze Lieve Vrouwekerk wordt deze reis georganiseerd door priester Eugen Graas en het echtpaar Marja en Paul van Gils.

Mocht u nu al belangstelling hebben om met deze unieke reis mee te gaan of wilt u op de hoogte gehouden worden, dan kunt u dit kenbaar maken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Informatieve websites:

                          

Christoffel Reizen naar o.a. Lourdes, Rome, Israel, Santiago en Fatima.

TV LOURDES (lourdes-france.org)

El Pilar - Catedrales de Zaragoza (catedraldezaragoza.es)

Torreciudad.org

Abadia de Montserrat (abadiamontserrat.cat)

Montserrat (berg) - Wikipedia

Sagrada Família - Official ticket vendors - Sagrada Familia