slide3.jpg
slide4.jpg
slide1.jpg

Onze Lieve Vrouwekerk, Keizersgracht Amsterdam

Een levendige gemeenschap van gelovigen in hartje Amsterdam. Wees welkom om mee te doen!

Vieringen & biechttijden

• H. Missen zijn maandag t/m vrijdag om 12.15 uur en 19.30 uur. Op zaterdag om 19.00 uur en op zondag om 11.15, 13.00 en 18.00 uur
  • De volledige tijden voor Heilige Missen en biechtgelegenheid zijn te vinden onder het kopje liturgie en mistijden
  • La Santa Messa in italiano la domenica alle 12.00 viene cancellata ( vedete qui il sito della MCIO) fino al 4 settembre.
  • De kapel heeft ingang via Keizersgracht 218 B. Meestal open tussen 10 en 13 uur. Er is een winkel met rozenkransen en andere religieuze artikelen.
  • 's Avonds is de kapel open tussen 19 en 20.15 uur, soms langer als er activiteiten zijn. Op zondag is de kerk open van 8.30 tot 14.00 uur en daarna tussen 17 en 19.30 uur.

Digitale kapel

kaarsje

Klik op de kaars om naar de digitale kapel te gaan.

Locatie | Keizersgracht 220, Amsterdam

Pelgrimsreis naar het Heilig Land

Dit is een voorlopige aankondiging van de reis. De kosten van de reis zijn hoger dan in het verleden maar de unieke mogelijkheid geeft ons de kans met een groep pelgrims naar het Land van Jezus te gaan. We kunnen vanaf nu gaan sparen voor deze reis.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ongeldige invoer