slide3.jpg
slide4.jpg
slide1.jpg

Onze Lieve Vrouwekerk, Keizersgracht Amsterdam

Een levendige gemeenschap van gelovigen in hartje Amsterdam. Wees welkom om mee te doen!

Vieringen & biechttijden

• Op maandag t/m vrijdag om 12.15 uur en 19.30 uur in de kapel (nr. 218 B)
  • Er is Eucharistische aanbidding van maandag tot en met vrijdag tussen 13 en 19.30 u.
  • Op zaterdag om 18.00 uur en op zondag om 11.15, 13.00 en 18.00 uur (Grote kerk)
  • De volledige tijden voor Heilige Missen en biechtgelegenheid zijn te vinden onder het kopje liturgie en mistijden
  • Santa Messa in italiano, ogni domenica alle 12.00 in capella, Keizersgracht 218 B (not in July and August)
  • Biechten is mogelijk een half uur voor de Mis of na afloop. Op zondag is er een priest in de biechtstoel tijdens de Mis.
  • Eucharistic adoration van maandag tot en met vrijdag tussen 13 en 19.30 uur via Keizersgracht 218 B..
  • Er is een winkel met rozenkransen en andere religieuze artikelen.

Digitale kapel

kaarsje

Klik op de kaars om naar de digitale kapel te gaan.

Locatie | Keizersgracht 220, Amsterdam

Leesgoed - Nieuw!

Dit is de jongste nieuwsletter voor de boeken van Stichting Leesgoed. Goede geestelijke literatuur voor iedereen.

Reis naar het Heilig Land / Trip Holy Land

We gaan in mei 2023 naar het H. Land en u bent van harte welkom. Dit is een unieke mogelijkheid om met een groep pelgrims en een priester van de kerk naar het Land van Jezus te gaan. Dit is een echte bedevaart om in de voetstappen van Jezus te…

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ongeldige invoer