Eucharistische aanbidding

Eucharistische aanbidding

“Aanbidding buiten de Heilige Mis zet voort en maakt intenser wat tijdens de liturgische viering is gebeurd. Immers, “alleen in de aanbidding kan een diep en waarachtig ontvangen rijpen. En juist in deze persoonlijke ontmoeting met de Heer rijpt vervolgens ook de sociale zending die in de Eucharistie opgesloten ligt en die niet alleen de barrière wil slechten tussen de Heer en ons, maar ook en vooral de barrières die ons van elkaar scheiden”.  (Sacramentum Caritatis nr 66, Paus Benedictus XVI)

U bent van harte welkom voor onze Eucharistische aanbidding in de kapel. Deze vindt plaats op dinsdag van 13.00 tot 19.15 uur. Hiernaast hebben wij meerdaagse Eucharistische aanbidding vanaf donderdag 11.00 uur tot en met zaterdag 6.00 uur in de ochtend.

Ter ondersteuning van de Eucharistische aanbidding hebben wij de eerste vrijdag van de maand een Heilige Mis om 22.00 uur. Ter afsluiting van de aanbidding is er om 5.00 uur een Heilige Mis op zaterdagochtend.

Graag vooraf aanmelden voor de nachtaanbidding bij Shirley Fong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Rowena Marquez 06-22188014 (het liefst via WhatsApp).